Ruokailijoiden laskenta tehokkaasti ja tarkasti
Nykyajan ravintola- ja ruokailupalveluissa tehokas asiakasmäärien hallinta on kriittinen tekijä sujuvan palvelun ja resurssien optimoinnin kannalta. Ruokailijoiden laskennan tarkkuus vaikuttaa suoraan palvelun laatuun, kustannusten hallintaan ja asiakastyytyväisyyteen. Finn-ID:n tarjoama ATTUNE Tarja on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin. Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen ja tarkan ruokailijoiden seurannan, mikä auttaa optimoimaan prosesseja ja varmistaa sujuvan toiminnan kaikenlaisissa ruokapalveluympäristöissä.
TEHOSTETTUA TARJOTIN- JA LAUTASLASKENTAA
Kiinnostaako teitä tarkka tieto ruokailijamääristä?
Valuuko teillä työaikaa hukkaan, kun aikaa käytetään laskemiseen, kirjaamiseen ja yhteenlaskuun raporttia varten? Entä kiinnostaisiko ateriamäärien tarkempi laskuttaminen?
Jos nämä kysymykset herättävät kiinnostuksesi, jatka lukemista!
Ruokailijoiden laskenta tehokkaasti ja tarkasti
ATTUNE Tarja -ratkaisun avulla voidaan laskea tarkasti syötyjen aterioiden määrät. Laskenta perustuu yksittäisten tarjottimien tai lautasten seurantaan, riippumatta siitä, kulkevatko nämä linjastolla yksittäisinä tai koreissa. Ratkaisussa hyödynnetään RFID-teknologiaa, joka mahdollistaa tarjottimien tai lautasten seurannan automaattisesti sekä langattomasti.
Automaatio vapauttaa työntekijöiden aikaa arvoa tuottaviin työtehtäviin tehostaen liiketoimintaprosesseja. Lisäksi tiedolla johtaminen helpottuu esimerkiksi kestävän kehityksen näkökulmasta. Reaaliaikainen data ruokailijoiden määristä auttaa tekemään ennakoivia ja tietoon perustuvia päätöksiä, jotka parantavat palvelun laatua ja vähentävät ruokahävikkiä. Tämä tukee vastuullista toimintaa niin resurssien käytössä kuin ympäristövaikutusten minimoinnissa, auttaen yrityksiä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet.
Ratkaisun suurimmat hyödyt
Läpinäkyvyys ruokailijamääriin
Virhelaskentojen määrä vähenee
Kun tarjottimien ja/tai lautasten laskenta tapahtuu automaattisesti RFID-teknologian avulla, manuaaliset laskentavirheet eliminoidaan. Tämä takaa tarkemman ja luotettavamman seurannan sekä vähentää inhimillisten virheiden riskiä
Ruokahävikki vähenee
Palvelu toimii tehokkaana työkaluna ruokahävikin vähentämisessä, sillä sen avulla saadaan tarkat tiedot päiväkohtaisista ruokailijamääristä. Tämä mahdollistaa resurssien optimoinnin ja tarkemman suunnittelun, mikä vähentää ylijäämäruoan määrää ja tukee vastuullisempaa toimintaa.
Laskujen kohdistus
Poistunut työvaihe
Keittiöhenkilökunta on todennäköisesti myös tyytyväisempi, kun yksi turha ja turhauttava työvaihe saadaan poistettua!
Projektin vaiheet
Keittiökohtainen kartoitus
Nähdään kohde ja ympäristö paikan päällä. Samalla nähdään, kuinka laitteisto olisi järkevintä asentaa ja mitä asioita tulee ottaa huomioon.
1
Käyttöönottoprojekti
Pitää sisällään laitteiden asennuksen ja opastuksen järjestelmän käyttöön. Palvelu voidaan ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen.
2
Jälkipalaveri
Noin kuukauden jälkeen asennuksesta on hyvä aika jälkipalaverille. Tällöin kuulemme kokemuksistanne, ja voimme tarvittaessa tehdä hienosäätöjä järjestelmään.
3
Jatkuva yhteydenpito ja huolto
Yhteydenpito ja huolto jatkuu myös käyttöönoton jälkeen.
Palveluun sisältyy Finn-ID:n Tuhti-huoltosopimus. Näin pidämme huolen siitä, että laitteet, tunnisteet ja järjestelmä toimivat moitteetta.
4
Tutustu inspiroiviin asiakastarinoihin, joissa RFID-teknologiaa on hyödynnetty menestyksekkäästi!
Jäikö jokin mietityttämään?
Usein kysytyt kysymykset
Avaimet käteen -palvelu sisältää käyttöoikeuden laitteisiin, tunnisteisiin sekä raportointijärjestelmään. Finn-ID pitää huolta laitteiden ja järjestelmän toiminnallisuudesta.
Finn-ID:n asentaja tarvitsee pääsyn keittiöön, jonne laitteet asennetaan. Sähköpistokkeen täytyy löytyä lähietäisyydellä. Kun palvelu otetaan käyttöön, tarvitaan asiakkaan apua tunnisteiden kiinnittämisessä tarjottimiin tai lautasiin.
Palvelulla saatte täyden läpinäkyvyyden ruokailijamääriin. Enää ei tarvitse laskea määriä itse, vaan laskeminen tapahtuu automaattisesti.
Mahdollisista virhelaskuista päästään eroon.
Laskut voidaan kohdistaa syötyjen aterioiden perusteella, lisäksi on mahdollista eritellä esimerkiksi peruskoulun ja päiväkodin laskut omina tietoinaan.
Palvelu toimii osana taistelua ruokahävikkiä vastaan, kun saadaan täsmällisesti päiväkohtaiset ruokailijamäärät tietoon.
Keittiöhenkilökunta on todennäköisesti myös tyytyväisempi, kun yksi turha työvaihe saadaan poistettua.
Palvelulla voidaan seurata yksittäisiä tarjottimia tai lautasia, riippumatta siitä, kulkeeko nämä linjastolla koreissa tai yksittäisinä.
Ratkaisussa hyödynnetään luotettavaa RFID-teknologiaa, joka mahdollistaa tarjottimien tai lautasten seurannan langattomasti.
Palveluun sisältyy Finn-ID:n Tuhti-huoltosopimus. Näin pidämme huolen siitä, että laitteet, tunnisteet ja järjestelmä toimivat moitteetta.